4. Kontakt
Wszelkie sprawy, sugestie i pytania związane z serwisem, proszę kierować na adres info [małpa] anonse-towarzyskie.info
Wszelkie sprawy, sugestie i pytania związane z serwisem, proszę kierować na adres info [małpa] anonse-towarzyskie.info
22-11-2009 - 00:08
Wysyłałam sms-a pod wskazany adres na sexgratka.pl i dostałam odpowiedź że ma aktywne konto w portfelu elektronicznym http://www.cashbill.pl. Uważam jest to zwykłe oszustwo. Proszę o sprostowanie! Przecież portal ten nie ma nic waspólnego z portalem z którego wysyłałam sms-a aktywacyjnego. Proszę o odpowiedź!!!
09-02-2010 - 17:58
Cashbill to system obsługi płatności bezgotówkowych używanych przez serwisy www. Zapewne więcej na ten temat znajdziesz w regulaminie Cashbilla.
06-03-2010 - 18:20
super strony
10-03-2010 - 09:37
zapraszam serdecznie na moja strone internetowa
**** mamy ciekawe promocje
jak chodzi o dodawanie ogłoszen towarzyskich
11-03-2010 - 21:04
Twoja strona zostanie dziś zrecenzowana. Dziękuję za sygnał
15-03-2010 - 17:29
prosze o recenzje
28-03-2010 - 20:33
prosze o sprostowanie mojej strony obecnie najduje sie na niej 15 ogłoszen towarzyskich